Ugens udvalgte babysittere: 4 storbyer 🌸

Bare rolig, du er ikke alene. Rigtig mange travle småbørnsfamilier har fra tid til anden brug for en babysitter. Derfor giver vi dig ugens udvalgte babysittere fra 4 af Danmarks storbyer!

 

KØBENHAVN 

NORA - 19 ÅR 

 

Jeg er en ung pige på 19 år, som lige er begyndt på at læse Business Administration and Sociology på CBS. Jeg er oprindelig fra Tyskland, men har levet i Danmark i 4 år nu. Derved snakker jeg flydende dansk, tysk og engelsk. Igennem mine gymnasieår har jeg været medlem af elevrådet, hvilket gør at jeg er meget ansvarsbe vidst og åbent.

FIND NORA HER

 

ÅRHUS

MATILDE - 37 ÅR 

 

Jeg er 37 år og studerer på Det Jyske Kunstakademi. Jeg har masser af erfaring med at passe børn.

FIND MATILDE HER

 

AALBORG

ANGELIKI - 25 ÅR

 

Jeg hedder Angeliki og jeg er 25 år gammel. Jeg kommer fra Grækenland, men jeg har boet i Aalborg på 3 år siden. Jeg er en meget positiv og lykkelig person, der kan få folk til at føle sig godt tilpas og glad. Jeg elsker at arbejde med børn og hjælper dem at opdage verden på den bedst mulige måde. Jeg kan godt lide at skabe et tillidsmiljø for dem, så de kan udvilke sig og lære at være sociale og hyggelige med mig. Jeg er også en meget kommunikativ person, at elsker møde nye mennesker og kommunikere effektivt med dem. Jeg har arbejdet som lærer på en privat international skole i Aalborg C for 3 år og nu søger jeg en søde familie at arbejde med. Jeg er interesseret for arbejde fultid som babysitter om morgenen. Jeg vil gerne arbejde med børn af 0-1 år gammel.

FIND ANGELIKI HER

 

ODENSE

MARGRETHE - 12 ÅR

 

Jeg hedder Margrethe jeg er 12 snart 13 år jeg vil gerne passe børn fordi jeg elsker dem og jeg får tit af vide at jeg er god til børn.

FIND MARGRETHE HER

 

 

 

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)