Ny babysitterportal relancerer i dag 🎉

Velkommen til det nye og forbedrede minbabysitter.dk - vi har relanceret hele sitet og er nu klar med en gennemført, opdateret og brugervenlig udgave.

Behovet for en babysitter er formentlig relevant for langt de fleste forældre fra tid til anden. Måske mangler I en barnepige til af hjælpe med afhentning i institution et par gange i ugen, når arbejdet kræver du bliver til efter lukketid? Eller måske trænger I som par bare til at have en aften væk fra hjemmet, hvor I kan nyde hinanden og en god middag, mens børnene sover trygt derhjemme? Hvad end jeres behov er, så kan I let og ubesværet finde børnepasning via sitet her.

 

 

Sådan finder du den perfekte børnepasser

For de forældre der ikke har bedsteforældre eller søskende tæt på, er behovet for en babysitter typisk ekstra stort. Ofte vil man forsøge at forhøre sig i omgangskredsen, om de kan anbefale en sød og ansvarsfuld barnepige. Men hvad gør man, hvis man efter megen efterspørgsel forstsat ikke kan finde én til at passe sine børn? Det er her, din babysitter.dk kommer ind i billedet.

Her kan du nemlig registrere dig som babysitter, hvis du har en drøm om at passe børn. Samtidig kan du som forældre tilmelde dig, hvis du mangler en barnepige. På den måde hjælper vi dygtige barnepiger og forældre med pasningsbehov med at blive forbundet.

 

Sikkerhed fremfor alt

For forældre er ens barn det dyrebareste de har. Selvsagt overlader man derfor ikke bare sådan lige sit barn i en fremmedes varetægt. Derfor har vi hos minbabysitter.dk stor fokus på sikkerhed, gennemskuelighed og klar kommunikation. For at registrere sig som barnepige hos skal man verificeres med Nemid, man skal lave en uddybende beskrivelse af sig selv samt en præsentationsvideo. På den måde kan man som forældre får et fyldestgørende indblik i, hvem den potentielle babysitter er som person. Alt kommunikation foregår desuden via vores beskedfunktion, så alle aftaler bliver registreret i vores database. Ydermere kan man læse anmeldelser og vurderinger fra andre forældre af babysitter kandidaterne.

 

Alle familier har forskellige behov

Ingen familier er ens – nøjagtig som børn og deres behov kan være vidt forskellige. Derfor kan man som forældre udfylde nøje, hvilke ønsker I har til en børnepasser. Her er faktorer som tidspunkter, ugedage eller weekend, hvor mange børn skal passes og eventuelle særlige behov relevante.

Ligeledes kan babysitterne udfylde hvornår det er muligt for dem at passe børn, om de kan håndtere børn med særlige behov og endda hvad de forventer at få i barnepige løn. Samtidig kan børnepasseren  tilføje hvis han eller hun tilbyder tillægsydelser såsom hundeluftning, rengøring eller madlavning.

Herved kan man let sortere i egnede kandidater og målrette sin søgning.

 

Vil du vide mere, så læs med her

Find abonnementspriser og vilkår her

Følg os på Facebook og Instagram for daglige opdateringer.

 

// MinBabysitter.dk

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)