Her er babysitterens foretrukne barnevogn

 

Hvilken barnevogn du vælger, har stor betydning for, hvor godt din babysitter kan udføre sit arbejde. Derfor har de også nogle klare holdninger til, hvilke typer af barnevogne der er de bedste. Læs mere om herunder, hvilke typer af barnevogne en babysitter foretrækker. 

En erfaren babysitters anbefaling af en barnevogn er næsten lige så meget værd som en anbefaling fra en anerkendt forening. Babysitteren har stor erfaring med at køre rundt med børn i forskellige former for barnevogne. Han eller hun har derfor helt styr på, hvad der er den bedste. 

Som udgangspunkt er den bedste dog den barnevogn, der passer til det sted, hvor du bor. Hvis du bor i byen, har babysitteren brug for en lille barnevogn, som det er nemt at komme rundt med. Det er ikke sikkert, at han eller hun har en bil. Derfor er det oplagt, at vedkommende nemt kan tage barnevognen med offentlig transport. 

Bor du tæt på skov og strand, vil babysitteren – og dit barn i øvrigt – synes, at det er fantastisk at kunne gå tur der. Men det stiller nogle helt andre krav til din barnevogn. Der er det vigtigt, at den er langt mere terrængående. Få mere inspiration på https://barnevogn-test.dk/

Barnevogn til dig, der bor i byen

Når du bor i byen, er det smartest, at du vælger en kompakt barnevogn, der er nem at komme rundt med. Barnevognens hjul må gerne kunne dreje hele vejen rundt. Dermed bliver det meget nemt for dig at manøvrere rundt mellem forskellige mennesker og forhindringer på din vej over et fortov. 

En kompakt barnevogn er derudover typisk også nemmere for dig at klappe sammen, så du kan have den i bilen. Har din babysitter bil, vil han eller hun helt sikkert sætte pris på det. 

En af de kompakte barnevogne, som mange babysittere bliver glade for, hvis du har, er en kombivogn. Det er en barnevogn, der også kan blive til en klapvogn. Dermed kan babysitteren selv vælge, hvordan han eller hun vil bruge den. 

Barnevogn til dig, der bor mere landligt

Bor du mere landligt, skal du tænke mere over opbygningen af barnevognen frem for vognens størrelse. I det tilfælde er det nemlig vigtigt, at du sørger for, at vognen har en god affjedring. Affjedringen sikrer, at dit barn ikke kommer til at ligge og bumle rundt i vognen, når babysitteren går tur i et mere kuperet terræn. 

Derudover er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke former for hjul barnevognen har. Småsten og glasskår kan nemt gøre, at et hjul punkterer. Det bliver tungt arbejde for babysitteren at skulle skubbe barnevognen hjem igen. Derfor er det en god ide at vælge punkterfrie hjul. 

Der er altså ikke en type barnevogn, som babysitteren foretrækker. Han eller hun vil foretrække den barnevogn, der passer til det sted, hvor I bor og til jeres behov. 

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)