Få 6000kr. i fradrag til børnepasning❤️

Vidste du godt at man kan få op til 6000kr. i fradrag til børnepasning?

I 2011 blev boligjob-ordningen, måske bedre kendte som ”håndværkfradraget” indført som en forsøgsordning. En ordning der i perioden 2015-2017 blev brugt i mere end 1,4 millioner private årsopgørelser, og som derfor fra 2018 er blevet gjort til en permanent fradragsløsning. 

Ordningen har til formål at bekæmpe sort og uorganiseret arbejde og deles op i henholdsvis håndværkerfradrag og servicefradrag. Børnepasning hører ind under servicefradrag og betyder i praksis, at du hvert år kan trække for 6000 kroners babysitting fra i dit årsregnskab. 

Du indberetter nemt og ligetil dine barnepige udgifter på Tast-selv Borger ved hjælp af dit personlige Nem-id.

 

Min babysitter vil elimenere sort arbejde 

Et par hundredkronesedler på køkkenbordet efter endt barnepigetjans er ofte sådan mange  danske familier afregner med deres babysitter.  Og netop denne tendens forsøger vi at bekæmpe her på sitet. Vi mener, at markedet trænger til fornyelse, tryghed og rene linjer – hvilket boligjob-ordningen netop støtter op om.

 

Hos minbabysitter.dk har vi derfor altoverskyggende fokus på sikkerhed og gennemskuelighed. Vores babysitter kandidater skal verificeres og alt kommunikation forældre og barnepiger imellem foregår via sitet. 

 

Vi har tæt på 4400 barnepige-kandidater tilknyttet vores site, så du som forældre altid kan finde den helt rette profil.

 

Læs desuden mere om servicefredag til børnepasning lige her 

 

🌸 MINBABYSITTER 🌸

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)