7 grunde til du burde bruge en babysitter 🕐🙋

Bare rolig, du er ikke alene. Rigtig mange travle småbørnsfamilier har fra tid til anden brug for en babysitter. Derfor giver vi dig her 7 af de mest hyppige årsager til behovet for en barnepige.

 

1) Du har travlt på jobbet

 

Godt nok hedder din arbejdstid 8-16,  men det er kun på de dage, hvor der ikke lige kommer en haster ind, et mødre trække ud eller du må tage over for en syg kollega. Grundene til overarbejde kan være mange, men det ænder ikke ved det faktum, at de fleste institutioner lukker kl. 17. Derfor kan det være oplagt at have en pålidelig og fleksibel babysitter på hånden, de dage hvor du simpelthen ikke kan nå fra jobbet i tide til at afhente dit barn.

 

2) Du har brug for ro og alene-tid

 

Godt nok er vi mennesker af natur sociale væsner. Men fra tid til anden har de fleste af os også brug for fuldstændig ro og afslapning. Ofte er er par timer nok til at mærke fornyet energi. Alene-tid kan være svært at opnå i en familie med flere børn, job, kæreste, venner og familier. Tag et par timer ud af kalenderen, send børnene på legepladsen med babysitteren og gør lige hvad du har lyst til. Dit sind og energi-niveau vil takke dig.

 

3) Ingen bedsteforældre tæt på

 

For mange yngre familier i de danske storbyer forholder det sig sådan, at man ikke har bedsteforældre i nærheden. Måske er man flyttet fra sin hjemby i provinsen for at læse i København eller Aarhus, hvilket kan betyde, at bedsteforældrene bor flere timers kørsel væk.  En dygtig og kærlig barnepige kan udfylde tomrummet fra manglende bedsteforældre og være en lige så god hjælp og støtte.

 

4) Behov for kæreste-tid

 

Når man er blevet forældre, kan det hele hurtigt komme til at gå op i praktik, bleskift og madlavning.  Men det er vigtigt, at man fortsat sørger for at pleje parforholdet – også selvom tiden er knap og trætheden stor. Gør det til en indbyrdes aftale, at i eksempelvis går ud sammen én aften i måneden. I mellemtiden sover baby trygt, mens jeres babysitter passer godt på den lille guldklump.

 

5) Tid til træning

 

For mange kvinder er det et stort ønske at få sin krop igen efter graviditeten. Måske har der sneget sig et par ekstra kilo på sidebenene, kilo som du meget gerne vil af med. Men det kan være svært at få klemt træningspas ind i løbet af ugen.  Allier dig med en babysitter 2-3 gange i ugen, blot én time ad gangen. På den måde kan du finde tid til træning og hurtigt føle dig meget bedre tilpas i din krop.

 

6) Du når ikke alle praktiske gøremål

 

Ikke nok med jobbet skal passes og der skal findes rum til kvalitetstid med kæreste og barn, så skal hjemmet naturligvis også holdes. Rengøring, tøjvask, indkøb og madlavning kræver både tid og energi.  Find dig med fordel en babysitter, der kan tage børnene med ud af huset nogle timer hver uge, mens du ordner hjemmet. Eller endnu bedre kan du måske være heldig at finde en barnepige, der udover børnepasning også kan give en hånd med derhjemme.

 

7) Du ser ikke dine venner

 

Job, barn og kæreste står formentlig højest på din prioriteringsliste. Men ofte betyder det, at du slet ikke kan finde tid til at se din venner. I stedet for gang på gang at afslå invitationer til fester og andre begivenheder, så find en barnepige der kan tager over, mens du er ude at hygge dig. Sociale relationer er vigtigt for vores trivsel.

Der er altså massere, helt almindelige, grunde til hvorfor børnefamilier har brug for en babysitter. Find den rette barnepige for jer lige her på sitet.

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)