59% børnefamilier er stressede🙅🏼🕐

59% af alle forældre er stressede i Danmark. Og 68% af alle forældre siger, at livet er nemmere med en pålidelig babysitter. Se og find babysittere nær dig hos MinBabysitter.dk 🤱

Danske småbørnsfamilier har travlt, rigtig travlt. Ifølge en artikel fra Berlingske føler tæt på hver anden dansker, at de har for lidt tid. Og det er trods det faktum, at en almen arbejdsuge er skrumpet gevaldigt i timeantal over de sidste 40 år. Det er især mænd og kvinder med børn i alderen 1-16 år, der føler sig travle, ja faktisk ligefrem stressede. Dette skyldes formentligt, at vi selv og samfundsnormerne stiller større og større og krav til både vores indsats på jobbet, vores rolle som forældre, vores sundhed, hjem, udseende og sociale-relationer.

 

På en almindelig uge skal vi således ideelt passe vores job og levere gode resultater, aldrig hente vores børn senere end kl. 16, dyrke motion, lave sundt og hjemmelavet mad, deltage aktivt i vores børns fritidsaktiviteter, have et pænt og rent hjem og samtidig holde gnisten i gang i parforholdet. For  forældrepar der begge arbejder fuld tid, bliver disse forventninger til tider næsten umulige at efterkommer, og det efterlader forældrene med en følelse af at være utilstrækkelige.

 

Danske mødre arbejder mest

 

Når man kigger på arbejdsstyrken i Danmark, er det heller ikke så sært at ca. 59% af alle småbørns-mødre føler sig stressede eller travle. Vi har nemlig Europæisk rekord i antallet af arbejdende mødre. Samtidig kommer vi nemt til at måle os med hinanden, da den store udbredelse af sociale medier dagligt bombarderer os med billeder af overskudsagtige spelt-mødre, der iøvrigt bruger eftermiddagen på at bage og lave kreative sysler med deres børn. Det giver hurtigt en følelse af, at man ikke gør det godt nok som forældre, og at man ganske enkelt ikke slå til.


 

68% forældre siger livet bliver lettere med en babysitter

 

Heldigvis findes der en løsning til at afhjælpe travlheden i ugens løb. Hos Min Babysitter finder du mere end 4000 dygtige og fleksible barnepiger, der kan hjælpe med alt fra afhentning af børn til madlavning og hundeluftning. Det giver mulighed for at blive en ekstra time på jobbet - uden at skulle bekymre sig om børnehavens lukketider. Eller lad det give luft i kalenderen, så I kan finde tid til en date-night bare jer to, mens børnene sover trygt og godt i babysitterens varetægt. Med hjælp fra en pålidelig barnepige vil du hurtigt opleve, at du og din familie får mere tid og overskud i hverdagen.

 

Se babysittere i dit område her 


 

Søger du babysitter? Søg blandt tusindvis af ledige babysittere i hele Danmark
Søg babysitter her
Mail info@minbabysitter.dk (mandag til fredag 10.00-16.00)